hak cipta terpelihara.

بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Saturday, May 14, 2011

untung laaa ade geng blogger..

hye peeps,,
whoaaaaaaa happy nye,, follower dah makin bertamabah,,
yeahhh credit to MALAYSIAN BLOGGER UNITE,,, huhu
actually,, aku tak taw sangat pon pasal blog ney sangat,,
buat blog just suke2 je,,
coz aku rase ta de pon sape nk follow blog aku yg ta semegah org laen eny,, sobs2 
hehee,,,

tapi ari tu EZAD AMIR masukkan aku kat grup blogger ney la,,
thanks taw,,, hehehe
at first aku cam malas amik port sangat la,,
coz aku segan sebenarnye nk post2 or promote blog kat grup ney kan,,,
tapii kann,,,
geng blogger ney memang awesome la !!!
seriously babe!!
friendly la semua nye,,
mesra alam gituu,,, hihii
btw ade jugak la a few of them aku dah friend dlm fb,, hihi
saje suke2 tambah kwan,,,
moge dapat mengeratkan silaturrahimm,,, ecehhhh
hehee,,,
that's all for today... byee!!!

p.s: ta de pic la nak letak,, internet loading sangat,,, hehee sory :)

3 comments:

syaimz said...

welkam to malaysian blogger unite!


p/s join my contest!
http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/05/contest-gua-hebat-mau-lawan.html

manjae camiela said...

hehee,, ok2,, tapi ta pnadai nk join la,, hehe ta penah join any contest before :)

EZAD AMIR said...

hihihi..tlambat datang komen..tu la x gtaw pn sy yg awk mentioned nme sy..ekeke..
ni pn sbb jmpe kt google je..keh3..

btw,thanx sbb support MBU n congrat follower dh mkin btmbah..hihi