hak cipta terpelihara.

بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Thursday, September 15, 2011

aku dan photography

aku suke tengok picture yang unik2..
setiap picture yang aku suke aku akan save or copy dalam laptop..
haha..
antara picture yang aku tengah temgok sekarang...






there are many actually, tapi yang ney la antara yang i like the most,, hehe.. these pictures are awesome and somewhat awkward.. isn't it? i love it,, damn2... kan bagus aku dapat buat macam ney.. hihi

p.s : tiba2 teringat yang aku nak beli lomo nanti.. hehe,.. btw nak dapat pic macam ney gune editing la .. photoshop.. 

No comments: