hak cipta terpelihara.

بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Monday, October 10, 2011

091011. fenomena pelik

hye peeps.. huhh penat turun ground floor tadi.
tengok bulan jom. tadi kawan bilik sebelah ajak tengok bulan.
cantik dia cakap. banyak orang post dekat facebook.
so kitorang curious la nak tahu macam mane rupa bulan malam ney.
naahhh.. jom tengok..  aku snap tadi..





actually. ade lagi yg nice shoot. baru bukak fb tadi. mase aku shoot ney dia punye ring dah kurang. nak dekat pukul 12 pon mase tu.. tapi cantik. pelik pon yea. kuasa tuhan. subhanallah

p.s: aku dengan kawan2 bising kat bawah tengok bulan. tapi penghuni hostel yg lain buat bodoh je. ishh tak prihatin langsung.. haha

tapi if nak tengok lagi clear klik SINI .. rugi tak tengok.

No comments: