hak cipta terpelihara.

بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Saturday, October 1, 2011

kenapa pari-pari kuyu???

pari-pari..
angel tuhhh..
aku dah tukar link aku jadi pari-pari kuyu..
tapi header aku still ade tulis link lame tuhh..
kenangan laaa.. huhu
okay soalannya....
kenapa pari-pari kuyu??
errr..
actually aku memang dah lame terpikir nak tukar link blog ney..
tapi tak tahuu ape yang suaii..
bidadari?? euww geli..
angel lagi?? tak mau2..
cukup la darling angel tu satu kan..
hurmmm..
so aku decide amik pari2 kuyu.. hehehe
coz mate aku ney cam mate orang nak tido je,,
lecturer aku pon penah panggil aku garfield ohhh..
aku tak ngantok tapi nampak ngantok..
errr boleh la kan,,
pari2 kuyu,.. haaa..
okay,, bukak kitab baru..
pari2 kuyu pulak akan menconteng kat sini :)

2 comments:

kEm aLi said...

dah terbukti awk kuat tid0ooo..haha

manjae camiela said...

hahaa.. mane adeeee :P