hak cipta terpelihara.

بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Thursday, October 6, 2011

kisah dolphin biru dan domo pink.

hurmm...
hari ney tiba2 rase nak conteng2 pulak kat sini..
hari ney aku rase happy gilerrr..
yela ade orang bagi hadiah kan..
takkan tak suke..

nak2 lagi orang yang jauh tapi dekat dihati kan..
actually, orang tu special glerr kat aku laa..
bukan kekasih ke hape tapi kawan baik. sangat baik. hehe
kan2 budak senget kan. awak baik kan.. :P
alien tu bagi aku hadiah dalam kotak ohh..
buka2 ade domo wane pink lagi tahuuu.
pastu ade dolphin biru.. wahh cumel laaa..
n ade kad jugak.. nak tengok??

nahhh..

err... kad punye gambar tak payah laa.. ney pon boleh laa,, hehe.
awak2.. saye nak awak tahuuu.. saye suke hadiah ney.. domo pink tuu saye tampal kad board tau dengan kad tu sekali.. n dolphin pulak saye bawak tido.. so jangan marah if dolphin tu ade peta malaysia sikit yea.. tu tanda saye peluk dia tiap2 malam.. hehe..

p.s: domo pink tetap cumel walaupun tangan dia takde.. hihi.. btw, thanks tau sudi jahit sendiri domo tu untuk saye.. saye simpan beliau elok2 okay :)

6 comments:

kEm aLi said...

haha.bye2 d0lphin n d0mo..g dd0k ngn dak senget tu.h0i awk ! lau buli depa siap awk..haha

manjae camiela said...

hehe.. okay2. tak buli. sy sayang dorang ketat2 tape kan ?? :P

kEm aLi said...

x b0oleehhh..t sya jeles..haha

manjae camiela said...

alaaa.. doarng tu awak punye jugak,, hehe

kEm aLi said...

a'ah an..tp nk jeles jgak..haha

manjae camiela said...

tak baek jeles2.. sharing is caring,, hihi