hak cipta terpelihara.

بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Saturday, October 1, 2011

SEGMEN HARIS KAITO : JOM TAMBAH FOLLOWER

klik sini>> segmen jom tambah follower

26 comments:

Misz Lieya said...

hai.. saya dari SEGMEN HARIS KAITO.
Jom siggah & follow... ;)

manjae camiela said...

okay.. i'll be there :)

Atikah Nazirah said...

dah follow..dari segmen sama...:)

manjae camiela said...

thanks :) sy folow awak semula okay :)

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ said...

Salam perkenalan…chantik blOg
Dari segmen yang sama…
follow u
^^,

Wyna Nubies said...

As Salam,

wyna dari Segmen yang sama ^_^
datang sini nk follow anda

~SALAM UKHUWAH FILLAH ABADAN ABADA~

c nana said...

terjah sini dari segmen yg sama.. salam kenal :)

wanja said...

salam.. dri segmen haris kait0.. jaja dh f0ll0w awk.. sila f0ll0w sy jgk yew.. salam prknln...

AQiLaH QeYLa said...

ai.. dtg dr segmen yg sma.. :))
done follow..
slm kenal...

manjae camiela said...

okay semua.. sye datang sane n follow semua :)

saffiya_aleesya @ echa said...

salam perkenalan..echa pun dr segmen yang sama..jom kita sama2 tambahkan followers..echa dh follow blog awak dah..
jemput ler singgah n follow blog echa yer..

http://iniblogecha.blogspot.com

^^eKaTiKaH^^ said...

woot,woot singgah dri segmen haris...
nice to meet you :D

manjae camiela said...

hye semua.. salam kenal,, tq sudi datang blog ney,, nanti pari2 kuyu terbang blog korang ye n folow jugak
:)

Run Away said...

salam kenal beb..♥..;d

manjae camiela said...

run away.. salam kenal jugak yea :)

Diera Tekikushika said...

dtg dari segmen sama, jom g blog saya pulak =)

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yang sama.

baru berkesempatan nak terbang2 sini..

salam perkenalan! ^^,

manjae camiela said...

diera : okay.. terbang sebentar lagi :)

ceritaliyana: selamat datang, sy datang blog awk pulak :)

wanie wonek said...

hye. saya dari segmen yang sama jugak. sudah follow kamu. jom la terjah blog saya pulak :)

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

----- ----- said...

hi

fieda said...

terjah dari segmen yg sama :)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

nonyy said...

Salam perkenalan , Nony dari segmen yg sama ;)

Jom terjah Nony punya pula , follow youu ;)

http://chubychummy.blogspot.com/2011/10/segmen-haris-kaito-jom-tambah-follower.html

manjae camiela said...

hye semua. sory lambat balas komen. bz sikit dengan study.. hehe.. thanks bg yg follow dah follow balik, n bg yg singgah sy pon dah singgah blog kamu :)

Ridzwan Mohamed said...

singgah sini.dr segmen same.

http://ridzwanzones.blogspot.com

fierul said...

dtg singgah sini dari segmen yang sama ..
jemput singgah blog saya ye :)

Tyratyra said...

Singgah dari segmen yang sama :)

lifeOftyra