hak cipta terpelihara.

بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Sunday, October 16, 2011

SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ...

assalamualaikum ^^

sempena hari ahad ney.. aku jenjalan la kejap kat blog orang laen kan.. n macam bese jenguk2 la ape yg best kan., hehe.. then terjumpa satu segmen pulak.. aku tak bape sure nak join ke tak sebab aku rase dah last minute pon dah ney.. haaa ney la dia segmennye ..






hmm.. aku rase aku macam orang terakhir je yg join dah ney,. tapi if sesape yg baru nak join macam aku ney.. sila klik SINI yea..

tarikh tutup malam ney tau.. haishhh redha jelaa.. hehe.. okay done.. happy blogging people :)

38 comments:

NasZ said...

thanx sudi join. dah bersedia utk menyerang dan diserang?

hehe.

MOHD NASER.com

cinnamon.com said...

segmen sama..dah follow kamu..mai2 dtg ke blog saya pulak..

Diyana Ali said...

hai jalan, singgah sini nak serang , hee .jom singgah blog saya :)

manjae camiela said...

nasz : yeahh sedia,, hihi

cinnamon: thanks.. nt sy serang sane n follow jugak :)

diayana : okay2.. kejap lagi serang sane :)

shida said...

SALAM SERANGGG!!>>>>
salam kenal n follow..`~~~~

Eikin Leo said...

singgah n follow blog ni..
hope leh follow sy balek ?

http://eikin-leo.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

Zie Fauzi said...

datang nak serang n follow... jom singgah www.ziefauzi.com .. tq

CikHoneyBee said...

Bang Bang !! cikhoneybee mulakan aktiviti serangan ke blog kamu dgn pistol air. kehkehkeh… dtg dr segmen yg sme.. mghulurkan salam persahabatan. maw terima tk? follow cini hehehe. .. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

CikHoneyBee said...

Bang Bang !! cikhoneybee mulakan aktiviti serangan ke blog kamu dgn pistol air. kehkehkeh… dtg dr segmen yg sme.. mghulurkan salam persahabatan. maw terima tk? follow cini hehehe. .. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

CikHoneyBee said...

Bang Bang !! cikhoneybee mulakan aktiviti serangan ke blog kamu dgn pistol air. kehkehkeh… dtg dr segmen yg sme.. mghulurkan salam persahabatan. maw terima tk? follow cini hehehe. .. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

Eida Arina said...

saya dtg nk serang ni...buleh??? hihihi....sudah follow :)

eyryn said...

hallooo :)
eyryn sudaa datang mau serang cnie ! *kebaboom !* hancuss blog awak..hehe..
meh balas balik ! :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

nur najla said...

dari segmen yang sama!
Serang!!

http://smellystokingyaww.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

manjae camiela said...

hye para penyerang semua.. sye sudah buat serangn balas ke blog anda n jugak follow hehehe :)

shazanida_hisham said...

cik shaz dtg godek2..sambil follow!!

manjae camiela said...

shazanida : yeahh tq yea,, sy dah serang awk jugak n follow pon sudah :)

Iin Kamheela Putri said...

Assalamualaikum...datang dari Indonesia serang blog ini^^

http://iinkamheelaputri.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

yuk main serang-serangan!!
wassalam

^^eKaTiKaH^^ said...
This comment has been removed by the author.
^^eKaTiKaH^^ said...

woot woot...datang serang sini naik kereta kebal...hehe, salam perkenalan.. ^^

farisya risya said...

seranggggg!!!!!
salam perkenalan,
n follow awak!!!

FiQa said...

yarghhhhh!!!!!!!!!!!!!!!



serang awakkkk!!!


:0


salam perkenalan dalam dunia penulisan ye...

sudilah singgah blog saya plak

:)

Mira Adzlia said...

da bjaye serang cni..meh serang cni plak :p

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/

manjae camiela said...

yeahhh para penyerang. sye dah buat serangan balas di blog kamu pon :)

Ahmad Hisyam said...

Seraaaaanggggg! Jemput serang blog saya pulak..(eh?)

Entri menarik di blog light|shadow
1. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Kisah Winter Sonata & Mikrofonnya
4. Kartun Tempatan Yang Gua Layan
5. Maksud Sebenar P/S

ERAH ❁◕ ‿ ◕❁ said...

erah serang dari segmen yang sama...
erah follow sini...

jom main serang blog...

FiQa said...

serang sini balik and follow kamu!

eh3...budak maktab jugak eh??

IP Melewar eh??

saya IP Sultan Abdul Halim, salam perkenalan...

:) opsyen ape???

ambilan???

reply kat my blog eh, takut tak perasan kamu balas komen nih...

:)

fierul said...

dtg serang sini dari segmen yang sama .. hai salam kenal dari saya .. jemput singgah blog saya ye :)

Shuhaida Subri said...

Datang serang n follow dari segmen yg sama
http://shuhaidablog.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

manjae camiela said...

thanks yea para penyerang,, ehhe,. sy dah pon terbang ke blog anda n serang..

Eza Boom Boom :) said...

Eza BOOM BOOM datang bom blog awak!! Kebabooooommm….! Hehe, datang serang dari segmen Abang Nasz.. Nak kenalan dengan Eza?? Jom lawat blog Eza sat..


http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

khairul@kechik said...

hai dari segmen yg sama.. serang sini..

fieda said...

menyerang dari segmen yg sama..
happy blogging :)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

cahayamata said...

serannnnnnnnngggggggggggggg

Ridzwan Mohamed said...

sorang....eh salah.serang

http://ridzwanzones.blogspot.com/

Mr.Baiz said...

serang!!!!
datang dari segmen nasz...
nice blog..

nak ajak join 1st GA mrbaiz..rm300 untuk dimenangi..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg nak serang!!!tapi peluru abis la..sakit2 badan ni kena serang(actually pnt byk sgt blog yg nak dijenguk)hehe....pape pun salam persahabatan eh..dengan segmen camnila kita dpt ramai kwn kan...jom kenal2...:):)

zareliqa afiqa said...

seranggggg! serang dia sambil naik beskal.ekekee^^
salam kenal yea.Nice blog :D
Jemput singgah yer,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

cIKhA said...

hi singgah n follow sini jugak..dari segmen sama

jemput singgah ke blog saye yg xsberapa tu ;-)