hak cipta terpelihara.

بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Sunday, October 2, 2011

SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI


wahhh.. aku sekarang bajet takde keje je.. nak jugak join segmen macam2 ney..
layan jelaaa.. just for fun.. btw, segmen ney best ohhh,,, jom la join jugak :)
nak tahu macam mane.. tengok kat bawah ney:


syarat :-


2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.
(blog beliau tahu. bukan pari2 kuyu)

okay clear tak macam mane?? takpe2.. meh tengok yang aku punye ney.. 

SOALAN :
1.NICKNAME 
(nickname- nak buat guna software/doodle boleh je a.k.a suka hati)
2.AGE
3. HOBBY (s)
4.I WANT TO BE?
5.I LOVE TO EAT?
6.I WISH I CAN ?

soalan beserta jawapan.

1. NICKNAME
2. AGE

3. HOBBY (S)



4. I WANT TO BE


5. I LOVE TO EAT


6. I WISH I CAN?



okay siap.. jom la join.. unik kan?

4 comments:

azurin ramli said...

fuhh,bihun sup tue menggoda.


nnti ikot perkembangan segment nie k.
btw,thanks join :D

manjae camiela said...

hehe.. thanks jugak sudi jenguk cni :)

♛ Dea ♛ said...

goodluck!!.hihih

manjae camiela said...

dea: tq.. awk jugak :)