hak cipta terpelihara.

بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Friday, May 18, 2012

kebetulan mungkin

"The sun goes down
   The stars come out
And all that counts
   Is here and now
My universe will never be the same
   I'm glad you came"



itu message tone aku.. *promote sat 

tadi kawan aku, yang juga merupakan quarters mate aku mase sem 1 dulu, yang kini dah jadi jiran aku pulak kat aras 3 ni haaa... 
*banyak pulak description budak ni haaa


dia kannnn... kannnn... 


okay la terus ke jalan yang lurus jela kan. here we go


******


"weh, cuba bukak blog aku. pastuh tengok komen section. haha" 


"sape ni? blog mane?" tanya aku dengan penuh hairan.


"mai la. tudiaa la dah tak save number aku =( " *sorry babe my bad

"sorry wey. haha. aku pakai fon laen. okay kejap, aku tengok" aku balas. 


so, aku pon terjah la kejap blog maicher ni. 
oooohhh.. oo...


patut laahh.. *sengih sensorang


ooohhh.. haha
actually, aku kenal insan yang komen di bawah tu, the name that should not be mentioned. haha
okay. entry maicher ni best jugak. nak tengok klik SINI
maicher suruh aku komen, okay aku komen sudah =)

sekian.

p/s: maicher ni la orang yang introduce blog thingy ni semua. thanks mai. jasamu dikenang. hoho. xoxo 



4 comments:

Maicher said...

siapa insan yg komen di bawah tu? xp

manjae camiela said...

haha. as i said before, the name that should not be mentioned =P

Naz Zan said...

sy nak komen kat bawah ni pulak boleh?? hehe =P

manjae camiela said...

naz : haha dipersilakan =)