hak cipta terpelihara.

بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani

Monday, May 14, 2012

terbunuh sejenak

monday.. yeah today is monday.
sigh*

nervous kot nak jawab exam.
philosophy of education.
salah satu killer subject aku sem ni.
haihh..

bukak paper tadi aku tau dahhh.
selak lagi.. tau dahh..
selak lagi, naahh hamek kau..
memang membunuh ni semua!!!
gua rasa nak terjun bangunan kejap.

dalam hati mula dihimpit rasa kesal.
hati kecik cakap "tu la kau orang study kau melepak"
"orang study kau tido"
"orang study kau main2"
laaaaa...

*ishh tepis2

tiba-tiba hati kecik yang suci dan murni cakap
" always do your best in everything u do"
dalam awan yg aku cipta sendiri tiba-tiab keluar muka madam E.
memang la, ini ayat dia.
aku ingat sampai sekarang.
ehemm.. well.

tiba-tiba rasa kembali semangat.
semangat menggoreng..
"yeahh i wont give up, never"

tapi,
dalam hati tawakal jela.
even beribu sesalan menerpa.

sedih ni, kecewa dengan prestasi hari ni.
semua aku jawab semua goreng semata.
rangup ke, hangus ke, rentung ke.
tolak tepi..

otak dah tepu, badan dah penat.
tak larat mau pikir lagi.
benda dah lepas tak bisa putar balik,
makanya,
membuta pilihan tepat.

kbye.


No comments: